Futony české výroby

27. ledna 2017

Jako futony se označují matrace přírodního původů, které vynikají zejména dobrou životností, prodyšností a vyšší tvrdostí, než běžné matrace. K jejich výrobě se používají převážně přírodní materiály, které můžete najít i v našem konfigurátoru (jde o jádra s označením Natura a o vrstvy z latexu a biopěny).

Pokud byste si přeci jen nevybrali z nabídky našeho on-line konfigurátoru, rádi vám vyrobíme futonovou matraci na přání. Může mít libovolný rozměr a výšku, přičemž k její výrobě můžeme použít latex, biopěnu, kokos, koňské žíně a vlákna z agáve. Výslednou matraci vám pak můžeme spojit slepením nebo sešít. Oproti většině futonových matrací neprošíváme potah neoddělitelně s jádrem. Potah tak budete moci bez problémů sundat a díky dvojitému zipu vyprat v běžné pračce.

Pokud nám upřesníte vaši představu na email info@sestavtesimatraci.cz nebo na telefonu 722 487 897, rádi vám obratem vytvoříme nabídku na míru. Pokud jste z Brna a okolí, můžete využít našeho showroomu a nechat si vytvořit futonovou matraci na míru s možností okamžitého vyzkoušení.