Taštičková matrace na míru

23. září 2022

Nově si v našem showroomu můžete nechat sestavit a ihned vyzkoušet matraci s taštičkovým jádrem. V nabídce máme luxusní 18cm jádro z pružinových taštiček s hustotou 500 taštiček na m2. Na jeho základě lze vytvořit středně tvrdou až tvrdou matraci s výbornou životností a skvělými ortopedickými vlastnostmi. Kombinovat jej lze se všemi pěnami vč. paměťových a dále i s přírodními materiály typu kokos či koňské žíně. Objednejte se do našeho showroomu a nechte si vytvořit matraci přesně pro vás.

Matraci na taštičkovém jádru si můžete objednat i online v našem konfigurátoru. Taštičková jádra jsou v nabídce ve středně tvrdém a tvrdém provedení s nosností až 140 kg. Mají označení Spring 4/5 a lze je kombinovat se všemi vrstvami a vytvořit si tak perfektní matraci na míru.

Mezi hlavní přednosti matrace s taštičkami patří dobrá prodyšnost a životnost. Matraci vám můžeme vyrobit jako jednostrannou, pokud víte, že matraci nebudete otáčet, což vám ušetří finance. Nebo jako oboustrannou, kde každá strana může být jiná (např. z jedné měkčí a z druhé tvrdší). Na základě taštičkového jádra lze snadno vytvořit i poměrně vysokou matraci (klidně až cca 40 cm vysokou), která vám usnadní vstávání z lůžka. Jako naše ostatní matrace lze i matraci s taštičkovým jádrem vybavit libovolným pratelným potahem z naší nabídky.