Nový potah na skládací a vícedílné matrace

12. listopadu 2020

Matrace složené ze tří samostatných kusů určitě zná nejedna česká domácnost. V řádě z nich určitě ještě slouží jako záložní spaní, případně byly přesunuty na chaty a chalupy. Jádro ještě může dobře sloužit, ale možná si říkáte, že potah matrace by již chtělo vyměnit.

Pokud potřebujete ušít nový potah na skládací matraci, dvoudílnou, třídílnou nebo vícedílnou matraci, máme pro vás řešení. V rámci naší nabídky potahů na matrace si vyberte typ potahové látky a jako rozměr zadejte celkový rozměr vaší vícedílné matrace. Např. když budete chtít ušít potah na 3 kusy matrací, každá o rozměru 80×65 cm, zadáte celkový rozměr 80×195 cm. Celkovou vypočtenou cenu pak zvýšíte o 10% v případě 2 ks, o 20% v případě 3ks, o 30% v případě 4ks atd. Potahy na třídílnou matraci o celkovém rozměru 80×195 cm z látky Medico vás tak celkem budou stát 890 Kč +20% = 1 068,– Kč.

Všechny naše potahy mají zip kolem celého obvodu, čili jej velmi snad oblečete na matraci. Většina je pak pratelná min. na 60 stupňů, což je teplota, která efektivně ničí roztoče.