bog

Zónová matrace - úprava na míru

16. srpna 2019

Pokud plánujete pořízení zónové matrace, bylo by vhodné aby rozměry jednotlivých zón byly upraveny na míru. Člověk vysoký 160 cm (obrázek A) bude totiž optimálně potřebovat jiné rozměry a umístění zón, než člověk vysoký např. 190 cm (obrázek B). Kromě výšky pak ještě hrají roli tělesné proporce (např. délka nohou, trupu,…), které jsou jiné u žen a mužů. V případě 5zónových profilů je nejdůležitější umístění a rozměr zóny pro rameno, která zpříjemňuje polohu na boku. Tato zóno by měla začínat přibližně uprostřed krku a končit pod lopatkami. Na obou koncích matrace by tato zóna měla být umístěna shodně, abyste matraci mohli otáčet (ve směru nohy za hlavu).

V nabídce máme 5zónový profil v podobě vrstvy „Špatná záda“. V případě zájmu jsme vám schopni jednotlivé rozměry zón upravit zdarma na míru. Stačí pouze požadované rozměry poznačit do poznámky v objednávkovém formuláři. Matraci s vrstvou Špatná záda si můžete vytvořit v našem konfigurátoru.

Matrace Bedino v novém

7. února 2019
bedino

Matrace Bedino již dělá radost stovkám zákazníků a po zkušenostech a zpětné vazbě od nich jsme se rozhodli vylepšit složení naší matrace pro všechny. Výsledkem je mírně měkčí a přizpůsobivější složení při zachování dobré trvanlivosti a opory. Matrace Bedino je i nadále nabízena v pěti rozměrech, přičemž jsme ji schopni vyrobit na zakázku v libovolném rozměru. Dále zůstala i zkušební doba 30 dní, během nichž nám matraci můžete bez udání důvodu vrátit.

Se změnou složení matrace jsme vylepšili i web. Věříme, že je teď líbivější a váš nákup vám nákup tak udělá ještě příjemnější. Přesvědčte se sami na www.bedino.cz

Více parametrů u vrstev

18. října 2018

Nově jsem k jednotlivým horním a dolním vrstvám, které si můžete zvolit na jádro, přidali více parametrů tak, aby se vám o vhodné vrstvě rozhodovalo co možná nejlépe. Mezi vybrané parametry nově patří:

Tvrdost: Určuje, jak tvrdá je pěna, která je na výrobu použita. Čím vyšší hodnota, tím více síly bude třeba na její stlačení. Při kombinaci různých pěn ve vrstvě jde o průměr.

Pružnost: Říká, jak rychle se pěna po stlačení vrátí do své původní podoby. Čím větší hodnota, tím budete pociťovat od pěny větší protitlak.

Prodyšnost: Označuje schopnost materiálu odvádět teplo a pot.

Nové produkty a snazší výběr

17. července 2018
Jádro z pěny Biogreen a kokosu

Jádro z pěny Biogreen a kokosu

Princip našeho konfigurátoru zůstává stále stejný – zvolíte si rozměr a ze 4 komponentů (jádra, horní a spodní vrstvy a potahu) si složíte vlastní matraci.

Novinky najdete ve složení jader a vrstev. Jádra jsme upravili směrem k vyššímu komfortu a prodyšnosti a doplnili jsme nosnost. V přírodních jádrech Natura nově využíváme kvalitní biopěnu Biogreen. Mezi vrstvami je největší novinkou zařazení super měkké vrstvy Super soft, z velmi měkké, příjemné a poddajné pěny s příměsí levandulového oleje. Pro Snazší orientaci a výběr najdete u vrstev parametry tvrdosti, pružnosti a prodyšnosti. K úpravě došlo i u potahů, přičemž nově jsou všechny nabízené potahy pratelné minimálně na 60 stupňů a standardně s celoobvodovým zi­pem.

Věříme, že provedené změny budou jen ku prospěchu a ještě více vám usnadní pořízení nové matrace.

Super měkká pěna

23. května 2018

Nově jsme do sortimentu našeho showroomu zařadili super měkkou pěnu s příměsí levandulového oleje. Pěna je neskutečně měkká s mírným paměťovým efektem. Poskytne tak tělu dokonalou relaxaci. Pěna má výbornou bodovou elasticitu a neklade téměř žádný odpor. Její využití je primárně jeho vrchní vrstva matrace. V případě zájmu vám z ní vyrobíme i změkčující topper na vaši současnou matraci.

Zanedlouho tuto levandulovou pěnu zařadíme i do našeho sortimentu v rámci on-line konfigurátoru.